Griezmann: “Planerar inte att lämna Atlético Madrid”

Griezmann: "Planerar inte att lämna Atlético Madrid"

Griezmann förnekar ryktena

Fransmannen efter EM-kvalvinsten mot Moldavien att han är trött på alla flyttrykten. Samtidigt planerar han inte att lämna Atlético Madrid i sommar.

En spelare det jämt pratas om är Antoine Griezmann. Är det inte för vad som händer på planen är det om en eventuell flytt till antingen FC Barcelona eller någon annat klubb med stora ekonomiska muskler. För ett par dagar sen gick dock fransmannens agent, tillika syster, Maud Griezmann ut och poängterade att man inte tänker få till en flytt i sommar. Nu ryter även huvudpersonen själv till.

– “Som min syster redan ar sagt är vi väldigt trötta på att läsa falska nyheter om min framtid i Atlético”, säger anfallaren efter ett mål och en assist under fredagskvällen.

“Som jag sa i dokumentären är jag väldigt nöjd i Atlético och planerar inte alls att lämna”, fortsätter han.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Griezmann i Atlético

“Kontaktat Barcelona igen”

Uttalandena kommer efter att Barcelonabaserad press gått ut och rapporterat om att Griezmann ska ha kontaktat Barcelona för att få till en övergång istället. Tidningarna Mundo Deportivo och Diario SPORT menar att superstjärnans agent ska ha ringt upp klubbledningen för att erbjuda sin klient. Även Paris Saint-Germain har kopplats ihop med Griezmann om antingen Kylian Mbappé eller Neymar skulle komma att lämna Parc des Princes den kommande sommaren.

Antoine Griezmann har kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2023.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply