Griezmann nobbar flytt till Manchester United

Griezmann nobbar flytt till Manchester United

Ingen Griezmann i Manchester United

Fransmannen som tidigare ryktats vara så gott som klar för spel i Manchester United nobbar nu The Red Devils. Istället ska han vara inställd på en flytt till FC Barcelona i sommar.

Transfercirkusen kring Antoine Griezmann fortsätter. Fransmannen som tillsammans med Diego Costa bildar ett vasst anfallspar i Atlético Madrid har vid flera tillfällen ryktats vara på väg att lämna klubben, något som ser ut att bli av till sommaren. Till en början var det Manchester United som såg ut att bli spelarens nästa klubbadress. Nu skriver dock brittisk press om att Griezmann nu nobbar flytt till The Red Devils.

Det är Daily Mail som i sin söndagsupplaga skriver att fransmannen tackat nej till spel på Old Trafford nästa säsong. Istället ska det vara en annan klubb som lyckats övertala Griezmann om en flytt. Det är FC Barcelona som sägs ligga närmst att köpa loss spelaren, speciellt då de båda ska vara överens om det personliga kontraktet. Griezmann förväntas flytta till Camp Nou samtidigt som Barca betalar utköpsklausulen på drygt 88 miljoner pund (100 miljoner euro)

Antoine Griezmann sitter på ett kontrakt med Atlético Madrid som binder honom till klubben till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply