Griezmann bekräftar: ”Kommer aldrig spela för Arsenal”

Griezmann bekräftar: "Kommer aldrig spela för Arsenal"

Griezmann nobbar Arsenal

Spelaren skriver i sin självbiografi att han aldrig kommer flytta till Arsenal under sin fotbollskarriär. Anledningen tar oss tillbaka till 2013.

Flera av Europas största lag står på kö för att försöka värva Antoine Griezmann. Under det senaste månaderna har det ryktats om allt från Manchester United, Chelsea, Manchester City, Paris Saint-Germain, Real Madrid och Arsenal. Samtliga klubbar sägs vara villiga att betala ett högt pris för fransmannen men Griezmann själv har klart för sig: lämnar inte för Arsenal.

I sin självbiografi skriver Atlético Madrids superstjärna att han redan 2013 var i kontakt med Arsenal som då visade intresse, men att den engelska huvudstadsklubben aldrig kom med något erbjudande.

– De kom aldrig med något bud. Jag gillar inte när man lovar något och sedan inte uppfyller det, skriver fransmannen som vid detta tillfälle spelade i Real Sociedad.

SE ÄVEN: Antoine Griezmann lön & förmögenhet 2017

Ser ut att stanna i Atlético Madrid

Trots att fransmannen jagas av flera klubbar med större ekonomiska muskler än Atlético Madrid ser fransmannen ut att stanna. I en intervju med spanska radiokanalen Cadena SER säger spelaren att han är lycklig i Atlético och att han vill stanna. Samtidigt avslöjar han även att han är på väg att förnya sitt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben.

– Efter säsongen kommer klubbledningen och min representant sätta sig ner och diskutera, säger han under intervjun.

I samma veva avslöjade även radiostationen att Griezmann är nära ett nytt kontrakt med en lön på 12 miljoner euro per säsong samtidigt som man höjer utköpsklausulen till 150 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply