Griezmann ändrar sig – stannar i Atlético Madrid?

Griezmann ändrar sig - stannar i Atlético Madrid?

Griezmann med kryptiska uttalande

Fransmannen som åkt iväg med landslaget för att spela två träningsmatcher under uppehållet uttalar sig om framtiden. Nu låter det dock inte lika övertygande om att en flytt blir av i sommar.

Det var ingen lätt inledning på säsongen för Antoine Griezmann. Fransmannen hade problem med målskyttet samtidigt som hans uttalanden om en flytt under sommaren inte togs allt för bra av publiken på Estadio Metropolitano. Efter årsskiftet har det dock förändrats väldigt mycket då man hämtade in Diego Costa och Vitolo och numera låter Griezmann mer positiv till att stanna i huvudstadsklubben. Det hela kan vara för att lugna ner de rödvita fansen men nu säger spelaren att han trivs i Madrid och att han inte tror att en etapp i sin karriär är över.

– Att en etapp är på väg att ta slut? Nej det tror jag inte. Allt är bra där (i Madrid) och det är sant att jag hade det svårt i början av säsongen. Jag växer med klubben. Jag vill vinna en titel och fortsätta lära av Simeone.” säger Griezmann.

Spelaren sitter på ett kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2022 och har en utköpsklausul på 100 miljoner euro.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Antoine Griezmann i Atlético Madrid

Diego Costa uppmanar Griezmann till att stanna

En av anledningarna till att Griezmann fått en nytändning efter årsskiftet stavas Diego Costa. Anfallaren som kom från Chelsea den gångna sommaren men inte fick spela förrän januari 2018 har haft ett väldigt stort intryck på Griezmann. Nu säger han att han inte tror att ’Grizi’ skulle lämna för spel på annat håll.

– Jag tror inte Griezmann lämnar. I Chelsea ringde han mig för att jag skulle komma tillbaka. Jag tror inte han skulle lämna nu. Han vet att vi gillar honom väldigt mycket. Han är fortfarande en Atleti-spelare och förhoppningsvis fortsätter han att vara det. Han är viktig för oss. Det är ett beslut han får ta. Alla gör det som är bäst för en själv. Jag tror det är bäst att han stannar i Atletico.” säger Costa i samband med Spaniens landslagssamling.

Tidigare har Antoine Griezmann även kopplats ihop med Manchester United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply