Graham Potter anser att Rafael Leao bör flyttas från AC Milan till Chelsea 2023!

bet365

Rafael Leao har en aktuell frisättningsklausul på 130 miljoner pund i sitt avtal med San Siro. Simon Phillips, journalist, berättade nyligen för GiveMeSport att Chelsea kommer att försöka värva Rafael igen då Graham Potter ser ut att ersätta Armando Broja med den portugisiske individen. Se och spela på fotboll live =>

Anfallaren har representerat Fernando Santos A Seleção-trupp i VM, före kvartsfinalförlusten mot Marocko. Enligt Corriere dello Sport i Italien (via The Sun) funderar Chelsea på ett bud på över 86 miljoner pund för Milan-anfallaren nästa år, eftersom han vägrar att skriva på en kontraktsförlängning av sitt nuvarande avtal som löper ut om 18 månader.

Den 23-åriga portugisiska stjärnan har en frisättningsklausul på 130 miljoner pund i sitt nuvarande avtal i San Siro, något som den tekniske direktören Paolo Maldini höll på att få till under sommarens transferfönster. The Blues kan komma att försöka gå vidare med en affär för anfallaren i januari efter att ha drabbats av en skada på det främre korsbandet i en vänskapsmatch mot Aston Villa förra helgen.

Enligt Phillips är Leao inte nära att skriva på med Milan och Chelsea känner att de kan göra ett byte. ”De har gjort tillgängliga förslag redan till Milan som har avvisats”, säger han. ”Men de kommer att trycka på igen i januari för att försöka skriva på Leão, särskilt efter de här nyheterna med Broja.” Leao imponerade under turneringen i Qatar och gjorde två mål på fem framträdanden enligt Transfermarkt.

Rafael Leao Ingår i Portugals VM-truppen och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022 är ganska låg för dem blev utslagna av Marockos VM-trupp. Vem vinner VM 2022? här kan du se de andra lagens chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! . Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply