bet365

Gonzalo Higuaín kan lämna Juventus till sommaren

Gonzalo Higuaín kan lämna Juventus till sommaren
bet365

Higuaín kan ha gjort sitt i Juventus

Italienarna kan komma att sälja Gonzalo Higuaín under sommarens transferfönster. Detta om ett bra bud kommer in på storstjärnan.

Gonzalo Higuaín är inte längre en spelare som är cementerat i Juventus. Spelaren som hunnit bli 30 år är inte längre självklart i Allegri och nu skriver italiensk press att argentinaren kan ha gjort sin sista match i klubben.

Under måndagskvällen ska nämligen Allegri tillsammans med klubbledningen haft ett möta angående övergångar i sommar. Ett av flera namn som dök upp var Gonzalo Higuaín. Spelaren har denna säsong stått för 27 mål på 54 matcher men trots det är en fortsättning i Serie A inte klar. Enligt Calciomercato ska nämligen Juventus överväga att sälja Higuaín om ett bra bud kommer in på den Frankrikefödde spelaren.

Higuaín kostade drygt 100 miljoner euro när han lämnade Napoli för spel på Allianz Stadium och nu vill den gamla damen få tillbaka så mycket pengar som möjligt från en försäljning av storstjärnan.

Álvaro Morata ser ut att ersätta

Skulle Gonzalo Higuaín lämna Juventus har den svartvita klubben blickarna mot flertalet ersättare som kan ansluta under sommaren. Ett av de är Álvaro Morata som inte lyckats under sin första säsong i Premier League. Spanjoren började bra men har med tiden fått det allt svårare att hitta rätt på Stamford Bridge. Det hela har resulterat i att den före detta Real Madrid-spelaren missar Fotbolls-VM då han inte togs ut i Spaniens trupp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply