Glen Johnson: “Han kommer ta över Liverpool en dag”

Glen Johnson: "Han kommer ta över Liverpool en dag"

“Gerrard tar över Liverpool en dag”

Den tidigare Liverpool-försvararen Glen Johnson är säker på att Steven Gerard kommer att ta över tränarjobbet i Liverpool i framtiden.

Under gårdagskvällen slog Rangers holländska Feyenoord med 1-0 hemma på Ibrox. På tränarposten hos Rangers satt 39-årige Steven Gerrard som imponerat som tränare i den skotska storklubben. Nu säger den före detta Liverpool-försvararen Glen Johnson som spelade tillsammans med Gerrard att mittfältaren på sikt har som mål att bli manager i Liverpool.

– Stevie kommer bli Liverpools manager en dag, eller åtminstone involverad på något sätt. Stevie har stuckit iväg och lär sig, lite som Lamps (Frank Lampard) gjorde, säger han till Daily Star.

– Och jag är säker på att vi kommer att se honom återvända i framtiden. Jag kan inte lägga en tidsram på det, men jag är säker på att han kommer göra det en dag, fortsätter Johnson.

Liverpools nuvarande tränare Jurgen Klopp har kontrakt med klubben till och med sommaren 2022. Hans agent har tidigare uttalat sig om att det kan bli en eventuell flytt när kontraktet går ut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply