Glen Johnson anser att Segern i VM med Argentina skulle vara en större bedrift än Liverpools seger i Champions League 2005!

Glen Johnson anser att Sgern i VM med Argentina skulle vara en större bedrift än Liverpools seger i Champions League 2005!

Johnson sa att gårdagens match var bättre än när Liverpool vann Champions League 2005. Inom sex minuter av den andra halvleken vände Liverpool på steken och vann i en straffläggning senare.

Årets världsspelare Lionel Messi, tre gånger utsedd till världsspelare, och den tidigare Manchester United-yttern Angel di Maria ledde Argentina till sin första VM-seger på 36 når. Matchen slutade 3-3 efter förlängning och det krävdes straffar för att avgöra vinnaren. Argentina vann med 4-2 på straffsparkar och tog hem sin 15:e stora internationella pokal – den största någonsin för ett land.

försvararen har också hävdat att han kommer att vara lika framgångsrik som sin PSG-lagkamrat om tio år. ”VM-finalen var verkligen den bästa finalen jag har sett”, säger han till Midnite (via Liverpool Echo). ”Det var en av de mest underhållande matcherna jag har sett.

”Det fanns allt utom ett rött kort, bra anfall och försvar, mål och räddningar. För mig är det den bästa final jag någonsin sett. Att vara en VM-final gör att den är bättre än Liverpools comeback i Istanbul 2005 eftersom det är den största matchen som spelas inom fotbollen.”

Att Liverpool vann Champions League 2005 var minst sagt en monumental uppgift. I halvtid förlorade man med 3-0 mot världskända spelare som Kaka, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf och Hernan Crespo. Inom sex minuter av den andra halvleken hade dock Liverpool vänt på steken helt och hållet.

Johnson diskuterade Mbappes prestation och sa:

Kylian Mbappe var tom under de första delen av finalen, men sedan vaknade han till liv och gjorde ett hattrick. Det är så sorgligt att han spelade så bra och ändå inte vann VM. Jag skulle bli extatisk om Liverpool kunde skriva kontrakt med honom, för om tio år kommer han att få lika mycket beröm som Lionel Messi.”

Argentina blev laget som vann VM-guldet och nästan 500 miljoner kronor i prispengar. Nu tillhör landet tillhör skaran med länder som tagit flest medaljer i VM – se VMs medaljliga genom tiderna!.