Glädjebeskedet: De Jong stannar i Milan

Rossoneri ser ut att få se holländaren på San Siro i höst

Nigel De Jong sitter på ett kontrakt som löper ut med Milan i slutet av den här månaden. Nu kommer dock uppgifter som säger att parterna ska vara överens om en förlängning.

Den holländske mittfältaren Nigel De Jong, 30, har de senaste säsongerna spelat en mycket viktig roll i den italienska storklubben Milan. Men med ett kontrakt som löper ut med Serie A-tian i slutet av juni månad har framtiden varit mycket oklar för den uppskattade spelaren. Nu kommer däremot glada uppgifter för klubbens anhängare.

Skriver på två-årigt kontrakt

Enligt Tuttomercatoweb ska den holländske stjärnan vara redo att skriva på ett nytt två-årigt kontrakt med den italienska storklubben. Ett avtal som dessutom ska inkludera prestationsbaserade bonusar. Enligt uppgifterna ska ett utlåtande från klubben inträffa inom de kommande två dagarna.

Bakslag för The Red Devils

Dessa uppgifter får samtidigt ses som tuffa sådana för Manchester Uniteds anhängare, med tanke på att den holländske mittfältaren länge länkats ihop med en återförening med den tidigare förbundskaptenen för det holländska landslaget, Louis van Gaal.

Nigel De Jong har spelat för Milan sedan sommaren 2012 då han köptes in från Manchester City för en summa på drygt 3,5 miljoner euro. Den gångna säsongen blev det fyra mål på 30 matcher för den italienska storklubben Milan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply