Giovanni Simeone på transferlistan – fyra klubbar intresserade

Giovanni Simeone på transferlistan - fyra klubbar intresserade

Giovanni Simeone jagas av storklubbar

Anfallaren som sitter på ett kontrakt med Genoa till och med sommaren 2021 ser ut att lämna klubben för spel på annat håll. Flera klubbar intresserade.

Förra sommaren lämnade Giovanni Simeone hemlandet Argentina för spel i Genoa i Serie A. Anfallaren som snart fyller 22 år har under den gångna säsongen stått för 12 mål i ligaspelet och nu satsar den italienska klubben på att sälja anfallaren. Enligt TMW ser Genoa möjligheten att sälja anfallaren och kräver en summa på närmre 15 miljoner euro, en summa som flertalet klubbar ska vara villiga att betala.

Något som står klart är att det inte saknas klubbar som vill värva den före detta River Plate-spelaren. Sedan tidigare ska klubbar som Lazio, Inter och AC Milan ha anmält sitt intresse för spelaren men på senare har fler lag lagt sig in i jakten på stortränarens son. Även Fiorentina, Sevilla, Torino och Villarreal ska alla ha visat intresse för spelaren.

SE ÄVEN: Atlético Madrid håller ögonen på Giovanni Simeone

”Vill spela i Atlético Madrid”

Det är ingen hemlighet att Giovanni Simeone en dag vill spela sin fotboll i Atlético Madrid. Anfallaren föddes och växte upp i Madrid under tiden som Diego Simeone spelade i den spanska huvudstadsklubben och Simeone den yngre har vid flertalet tillfällen uttalat sig positivt till en flytt till Los Rojiblancos. Det återstår dock att se om det blir under tiden som hans pappa tränar klubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365