Ghana VM trupp 2022 – Ghananska truppen till fotbolls-VM 2022!

Ghanas VM-trupp 2022 inför VM i Qatar

Ghanas spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Ghanas VM-trupp 2022? Ghanas VM-trupp 2022 kvalificerade sig till VM med minsta möjliga marginal genom att vinna sin kvalgrupp före Sydafrika på grund av målskillnad. Båda lagen hade samma målskillnad och var oavgjorda i sina möten, men Ghana var bäst när det gällde flest gjorda mål. Se och spela på fotboll live =>

Ghana VM trupp 2022 - Ghananska truppen till fotbolls-VM 2022!

Här går det att finna mer information om Ghanas laguppställning inför VM 2022 i Qatar och vilka spelare i Ghanas herrlandslag i fotboll som har blivit uttagna till Ghanas VM-trupp 2022.

Ghanas VM-trupp 2022

Förbundskapten André Ayew har nu tagit fram de spelare som han vill skall representera Ghana i Fotbolls-VM 2022 i Qatar och det finns ett par överraskande namn med i den Ghananska VM-truppen. Det finns även många karaktärer och profiler med och en trolig startelva ställer upp sig väldigt starkt. Streama VM live här =>

Ghana VM trupp 2022 - Ghananska truppen till fotbolls-VM 2022!

Odds Ghana vinner VM-guld (vinnarodds): 31.00
Odds Ghana spelar final: 3.50
Odds Ghana når semifinal: 3.60
Odds Ghana når kvartsfinal: 2.35
Odds Ghana åker ut i åttondelsfinal: 2.80
Odds Ghana går vidare från gruppen: 1.66
Odds Ghana vinner gruppen: 9.00
Odds Ghana kommer sist i gruppen: 3.40

I Ghanas VM-trupp 2022 finns det en salig blandning av spelare från hela världen, vi hittar stjärnskott från världens alla hörn, men majoriteten av deras spelare kommer från den Afrikanska kontinenten i deras 26-manna VM-trupp inför VM i Qatar 2022.

Ghananska VM-truppen i fotboll 2022

VM-grupp: Grupp H.
Ranking: 50 i UEFA-ranking.
Förbundskapten: André Ayew.

Här presenteras de spelare som ingår i den preliminära Ghananska VM-truppen. Ghanas trupp till VM består av 26 fotbollsspelare och 3 stycken målvakter. Det är spelarna nedan som får äran att representera sitt land och kan kalla sig Ghanas bästa fotbollsspelare:

Målvakter: Abdul Nurudeen (Eupen), Richard Ofori (Orlando Pirates), Joe Wollacott (Charlton Athletic).

Försvarare: Daniel Amartey (Leicester City), Joseph Aidoo (Celta Vigo), Alexander Dijku (Strasbourg), Tariq Lamptey (Brighton), Gideon Mensah (AJ Auxerre), Denis Odoi (Club Brugge), Mohamed Salisu (Southampton), Baba Rahman (Reading), Alidu Seidu (Clermont Foot).

Mittfältare: Majeed Ashimeru (Anderlecht), Iddrisu Baba (Mallorca), Mohammed Kudus (Ajax), Daniel Kofi-Kyereh (Freiburg), Thomas Partey (Arsenal).

Anfallare:Felix Afena-Gyan (Cremonese), Andre Ayew (Al Sadd), Jordan Ayew (Crystal Palace), Osman Bukari (Red Star Belgrade), Joel Fameyeh (Rubin Kazan), Abdul Fatawu Issahaku (Sporting), Joseph Paintsil (Genk), Kamaldeen Sulemana (Stade Rennes), Inaki Williams (Athletic Club).

Ghanas spelprogram i VM 2022

Ghanas vill ta sig vidare från Grupp H och chansen att de gör det, som etta eller tvåa, är ganska bra. Trots det kan de även som trea ha en chans att ta sig vidare då de fyra bästa treorna i VM även de tar sig ur gruppspelet. Den första matchen mot Portugal i premiären kan komma att bli tonsättande i hur de sedan går vidare med Syd Korea och framförallt Uruguay.

Ghanas VM-matcher i Qatar

När spelar Ghanas sin första match i VM 2022? Ghanas första VM match är mot Portugal den 24 november 2022 kl 17:00 på Khalifa International Stadium i Qatar. Ghanas nästa match i Fotbolls-VM 2022 är den 28 november 2022 kl 14:00 mot Syd Korea på Khalifa International Stadium i Qatar.

Vilka lag har Ghanas i sin VM-grupp? Ghanas spelar i VM-gruppen Grupp H. De lag som spelar i Grupp H utöver Ghana är Portugal, Syd Korea och Uruguay. För datum och speltider för Ghanas matcher mot Portugal, Syd Korea och Uruguay se Ghanas spelprogram i gruppspelet. Där får du reda på all information du behöver veta om Ghanas matcher i Fotbolls-VM 2022!

Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2022 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i Fotbolls-VM 2022. Se även vår VM guide 2022 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför VM 2022, såsom spelschema för VM 2022, TV-tider Fotbolls-VM 2022 och vilka kanal som sänder matcherna i VM 2022, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2022 arenor som kommer att användas i Qatar m.m

Vanliga frågor om Ghanas VM trupp 2022

Ifall du har några frågor om Ghanas VM-trupp 2022 så kan du enkelt droppa en kommentar så försöker vi besvara frågorna om den Ghananska truppen inför VM 2022 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och Ghananska landslaget inför Ghanas enskilda VM-matcher. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Ghanas VM-trupp 2022.

Ghanas VM-trupp 2022 - Klarade sig knappt till VM i Qatar

Ghanas VM trupp 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna VM. Det går självklart att spela på att Sydkorea vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Ghanas VM trupp 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar är de två största mediehusen som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022.

Än så länge har varken Tyskland, Brasilien, Argentina eller Spanien publicerat deras officiella trupper. Det har inte Belgien och Frankrike heller gjort. De är tvungna att släppa de officiella trupperna inom några dagar. Under helgen får vi förmodligen även reda på vilka 23 spelare som Danmark och Colombia har valt ut Qatar-turneringen. Sveriges VM-trupp hittar du här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply