• Error, no group ID set! Check your syntax!

Gerard Deulofeu kan gå till Watford

Gerard Deulofeu kan gå till Watford

Barca-mittfältaren kan återvända till Premier League

Gerard Deulofeu har ju varit i Premier League förut. Och med tanke på att han varken lyckades i Milan eller Everton så kan han nu återvända till PL. Dock till en klubb han redan spelat i, nämligen Watford.

Som ung sågs Gerard Deulofeu som en av Barcelonas framtida storstjärnor. Men vi vet ju hur tufft det varit att slå sig in på Barca mittfält, något som Deulofeu aldrig klarade av att göra. Det här slutade då med att han blev utlånad.

Först gick han till Everton, något som han kom att göra – tillsammans med Sevilla – ett par gånger om. Men inte heller där lyckades han prestera tillräckligt bra.

Kan återvända till Watford

Han får inte vara med i Spanien VM trupp 2018 när spanjorerna åker till Ryssland för att försöka vinna (5,00) VM för andra året i landets historia. Men det här ger åtminstone tid för Deulofeu att koncentrera sig på sin framtid.

För det kommer inte bli något spel för Barcelona under nästa säsong, i alla fall inte om vi ska tro den Madrid-baserade tidningen Marca. Och enligt Barcelona-tidningen Sport så verkar det bli ett nytt lång till Watford. En klubb som spanjoren redan spelat för tidigare i sin karriär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply