Gefle kan värva från Juventus

bet365

Gefle har tidigare funnit juveler i de lägre divisionerna, med Johan Oremo,Jakob orlov och Alexander Gerndt som starka exempel. Nu kan nästa fynd vara Mohammed Buya från Juventus. Division 3-anfallaren kommer att testas av den allsvenska klubben, och Gefles manager ser potential i spelaren.

”Han har varit väldigt målfarlig och haft förmågan att skapa saker på egen hand. Han har gjort mycket mål, men det är som sagt division tre så man får ta det för vad det är,” säger Pelle Olsson till fotbollskanalen.se

”Vi är intresserade av spelare som passar oss generellt och som har utvecklingspotential och det här är en ung spelare så det bedömmer vi att han har.”

Mohammed Buya tar med sig ett fint facit till träningsspelandet med Gefle. Under säsongens gång har det nämligen blivit 20 mål på elva matcher i division 3, vilket har räckt till skytteligaseger. Igår satte anfallaren kronan på verket med åtta mål i matchen som vanns över Athletic FC med hela 12-2.

Man måste sparka ner honom för att stoppa honom,” säger Juventus-managern Franco Pertunaj till vlt.se, enligt Fotbolldirekt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply