bet365

Gattuso vill se Belotti i Milan efter sommaren

Gattuso vill se Belotti i Milan efter sommaren

Belotti på Gattusos önskelista

AC Milan som är på jakt efter en ny anfallare har flera de gärna vill se på San Siro nästa säsong. Tränaren Gennaro Gattuso har klart för sig vem kan vill värva in.

Säsongen 2017/2018 har varit som svart och vitt för Milan. Man inledde inte särskilt bra trots flera storsatsningar och låg länge på åttonde plats i tabellen. Sedan årsskiftet har man dock ryckt upp sig något otroligt och det är endast Juventus som tagit fler poäng än de rödsvarta. Ett av de största problemen i Serie A har varit målskyttet. Efter att ha värvat in André Silva och Nikola Kalinic har ingen av de båda anfallarna lyckats med någon större målskörd.

Måltorkan har gjort att klubben gett sig ut på jakt efter en ny anfallare och enligt de senaste rapporterna har tränaren Gennaro Gattuso meddelat vem han vill ha in till nästa säsong. Enligt TMW ska tränaren gärna vilja se Andrea Belotti på San Siro efter sommarens VM-slutspel. 24-åringen har en utköpsklausul på 100 miljoner euro. Denna säsong har dock inte varit lika framgångsrik som den förra och en affär sägs komma att bli av för drygt hälften av summan.

 

SE ÄVEN: Officiellt: Gattuso förlänger med AC MIlan

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365