Gareth Bale tackar ja till United – på ett villkor

Gareth Bale tackar ja till United - på ett villkor

United allt närmare Bale-värvning

Enligt spansk press kommer Gareth Bale allt närmre en flytt till Manchester United, men walesaren skriver endast på på ett villkor.

Gareth Bale anslöt till Real Madrid sommaren 2013 och har sedan dess vunnit två Champions League-titlar och en Copa del Rey-titel. När det kommer till titlar har det gått bra för walesaren men när det kommer till antalet skador ser det inte lika ljust ut. Den före detta Tottenham-spelaren har vid flera tillfällen åkt på långtidsskador och tvingats vila i flera månader innan han kunnat återvända till spel med den spanska huvudstadsklubben. Skadefrånvaron har gjort att La Liga-ledarna nu tröttnat och kan komma att sälja Bale och det saknas inte klubbar som är villiga att värva spelaren.

SE ÄVEN: Allt om Gareth Bales lön i Real Madrid

Enligt spanska Diario Gol ska Manchester United vara väldigt intresserade av att värva spelaren under sommarens transferfönster och spelaren själv ska gå med på att flytta till Old Trafford, på ett villkor. Tidningen skriver nämligen att Bale går med på att flytta till Eastlands-klubben om man lyckas kvalificera sig in till nästa års upplaga av Champions League, något man kan göra om man vinner Europa League.

MISSA INTE: Real Madrid tar sig till final I Champions League till 4.00 i odds

Bale är en av de bäst betalda spelarna i Real Madrid och har en lön på 21,6 miljoner euro per säsong i den spanska huvudstadsklubben. Vad han skulle komma att tjäna efter en flytt till Manchester United är fortfarande oklart men det mesta tyder på att summan skulle höjas.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply