bet365

Gareth Bale öppnar för att lämna Real Madrid

Gareth Bale öppnar för att lämna Real Madrid

Real Madrid kan sälja Gareth Bale

Spelaren som fick inleda Champions League-finalen från bänken säger efter matchen att han kan komma att lämna Real Madrid i sommar. Detta om han inte får mer speltid av tränaren Zinedine Zidane.

Det var inte bara Cristiano Ronaldo som stal huvudrollen efter Champions League-finalen på lördagskvällen. Lagkamraten Gareth Bale gick även han ut med att han inte var nöjd hos marängerna, detta i en intervju med brittisk BBC Sport.

– Jag behöver spela vecka in och vecka ut och så har det inte varit denna säsong. Jag drog på mig en skada i början av säsongen som höll mig fem eller sex veckor borta men efter det har jag varit fullt frisk utan att få kontinuitet. Jag behöver spela varje vecka och detta har inte hänt på grund av en eller annan orsak, säger Bale.

SE ÄVEN: LISTA: Sju saker du kan köpa med Gareth Bales lön

Walesaren öppnar precis som Cristiano Ronaldo även för att lämna Santiago Bernabéu under sommarens transferfönster.

– I sommar får jag sätta mig ner med min agent och därefter får vi se vad jag gör. Jag är väldigt besviken över att inte få ha spelat från start då jag tror att jag förtjänade det. Tränaren (Zidane) är han som tar besluten och det är bara att respektera det. När han sa till mig att jag skulle få komma in tänkte jag bara på att göra så bra ifrån mig som möjligt.

1 Comment

  1. Pingback: Bale öppnar för ny liga: “Skulle definitivt vara intresserad” – Important News

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365