Galna ryktet: Byta Lukaku mot Ronaldo?

Galna ryktet Byta Lukaku mot Ronaldo

Manchester United kan byta Lukaku mot Ronaldo

Det är den engelska tidningen Daily Star som kommer med uppgifterna om att Manchester United ska kunna vara beredda att byta bort Romelu Lukakau för Ronaldo, samt att United får betala en liten extra slant för stjärnan.

Vi vet det sedan tidigare. En del engelska tidningen, Daily Star inkluderade, kan komma med helgalna rykten. Och så är även fallet idag. För vad det gäller Romelu Lukaku, som ändå var en väldigt populär värvning – då det lät så här från Mourinhos sida när de köpt honom från Everton.

– Lukaku passar naturligt in i United. Han har en stark personlighet och en bra spelare. Det är naturligt att han vill fortsätta sin utveckling i den största klubben och han kommer tillföra mycket positivt och han kommer tas emot väldigt bra av gruppen. Jag ser väldigt mycket fram emot att få jobba med honom igen.

Kan göra en enorm bytesaffär

LÄS MER: Bäst betalda spelarna i VM

Men trots att Lukaku, som varit en viktig del för Belgien VM trupp 2018, så kan han komma att offras. Även om vi ska ta de här ryktena med minst ett kilogram salt, så låter det så här. Real Madrid, som letar efter en ny striker, ska vara beredda att offra superstjärnan Ronaldo samt pengar emellan, för att få in United-anfallaren. Frågan är ju dock hur troligt det här är…

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply