Galna bytet: Ronaldo mot Lukaku?

Galna bytet Ronaldo mot Lukaku

Kan byta superstjärnan mot United-anfallaren

En av världens klart bästa spelare någonsin, Cristiano Ronaldo, kan komma att göra en återkomst till Old Trafford. Det samtidigt som belgaren Romelu Lukaku kan gå i motsatt riktning.

Vi vet det sedan tidigare. En del engelska tidningar, inte minst Daily Star bland de, kan komma med helgalna rykten. Framför allt under Silly Seasons värsta period. Och så är ju även fallet idag. För vad det gäller Romelu Lukaku, som ändå var en väldigt populär värvning – då det lät så här från Mourinhos sida när de köpt honom från Everton.

– Lukaku passar naturligt in i Manchester United. Han har en stark personlighet och en bra spelare. Det är naturligt att han vill fortsätta sin utveckling i den största klubben och han kommer tillföra mycket positivt och han kommer tas emot väldigt bra av gruppen. Jag ser väldigt mycket fram emot att få jobba med honom igen.

Kan bytas mot Ronaldo

LÄS: Vilka möter Sverige i kvartsfinalen?

Men hur populär han än var eller är så kommer det bli svårt att tacka nej till en Cristiano Ronaldo. Den portugisiska storstjärnan uppges vilja återvända till United, samtidigt som Real Madrid letar efter en ny anfallare. Och då kan alltså anfallaren från Belgiens VM-trupp 2018, Lukaku, vara rätt man för jobbet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply