bet365

Galatasaray fortsätter hoppas på Kaka

Kaka fortsätter bänkas match efter match och hans missnöje blir bara större och större. Samtidigt känner Real Madrids president Florentino Perez att mittfältarens lönekostnad är en onödigt hög utgift man gärna blir av med. Detta leder till att Kaka troligen lämnar den spanska huvudstaden i nästa transferfönster. Brasilianaren har länkats ihop med flertalet klubbar, däribland LA Galaxy och hans gamla klubb Milan, men Galatasaray sägs vara beredda på att göra mycket för att knyta åt sig Kaka.

“Presidenten frågade mig om jag ville värva Diego Ribas eller Wesley Sneijder, jag sa att jag vill ha Kaka” berättade Galatasarays coach Fatih Terim.

Och oavsett hur troligt det är att man lyckas med denna prestigevärvning så stöder Galatasaray-presidenten Unal Alsay sin anställde tränares önskning till fullo: ”Jag och mina kollegor jobbar med all vår makt för att uppfylla Terims önskningar! Han sa att han vill ha in en ny mittfältare och då måste vi uppfylla det, det viktigaste är att han är nöjd med sina förutsättningar!” 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply