Senaste transferrykten tyder på att Manchester United kan vara intresserade av att värva Gakpo!

Gakpos senaste transfertips tyder på att Manchester United kan vara intresserade av att värva honom

Senaste transferrykten om Gakpo och Manchester United!

Mot bakgrund av de senaste transferryktena har Cody Gakpo givit ett svar angående en eventuell övergång till Manchester United i januari transferfönstret 2023.

Under sommaren förde anfallaren diskussioner med United, men de kunde inte komma överens om en affär då klubben ville fokusera sina ansträngningar på att värva Antony från Ajax.

Sedan Cody Gakpo började spela professionell fotboll har han bara blivit mer framgångsrik. Nyligen utsågs han till en av världens bästa målskyttar och gjorde tre mål för sitt hemland Nederländerna i VM och visade upp sina färdigheter för miljontals människor världen över.

Eftersom Gakpo bara är 23 år gammal är hans 13 mål och 17 assist på 24 matcher för PSV ganska imponerande. Dessutom utmärker han sig i avslut, något som United behöver förbättra då de för närvarande ligger på 11:e plats i Premier League med endast 20 mål halvvägs in i säsongen.

Uniteds nummer 9, Anthony Martial, har haft svårt att hålla sig i form och har missat 15 matcher på grund av skada sedan augusti. Förra månaden lämnade även Cristiano Ronaldo klubben efter ett ömsesidigt beslut att avsluta sitt kontrakt i förtid. Detta beslut är visserligen bäst för båda parter, men det tär ytterligare på Uniteds främsta laguppställning. Se och spela på fotboll live =>

Fler potentiella övergångar:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365