Fred kommer allt närmre flytt till Manchester United

Fred kommer allt närmre flytt till Manchester United

United närmar sig värvning av Fred

Brassen som för närvarande håller till i Shakhtar Donetsk ser ut att flytta till Manchester United inför nästa säsong.

Brassen Fred har vunnits på radarn hos flera av de största lagen i Europa. Många olika klubbar har frågat om spelaren som för närvarande håller till i Shakhtar DonetskArsenal, Liverpool och Manchester City ska alla ha frågat efter Fred men nu sägs det istället bli en annan klubb. I en intervju säger spelaren nämligen att han är nära att flytta men att han kommer ta ett slutgiltligt beslut efter VM. Detta utan att berätta om vilken klubb han vill gå till. Han säger inte vilken klubb han vill gå till men enligt rapporter ska han vara nära en flytt till Manchester United.

– Det är en ära att Mourinho och Pep Guardiola vill värva mig. Förhandlingarna var långt gångna med City sedan januari månad. City och United har pratat med Shakhtar och min agent och om jag inte misstag mig sker intensiva förhandlingar med United, sa Fred som inte tänker på flytten.

– Jag tänker endast på VM. Mina agenter får ta hand om övergången.

En flytt från den ukrainska ligan skulle komma att kosta drygt 50 miljoner euro. Fred har för närvarande kontrakt med Shakhtar Donetsk till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply