Fransmannen: ”Bayern München är lockande”

Paul-Georges Ntep öppnar för Bundesliga-mästarna

Rennes-stjärnan Paul-Georges Ntep medger nu att han skulle vara intresserad av en flytt till Bayern München om klubben skulle höra av sig. Samtidigt viftar han bort hemma-EM som ett uppsatt mål.

Bayern München länkades i somras ihop med den franske yttermittfältaren Paul-Georges Ntep men efter en skada på försäsongen försvann möjligheten för den 23-årige spelaren att genomföra en flytt till Tyskland och Allianz Arena.

”Spektakulära ligor med snabbt erkännande”

Hittills har det blivit fyra matcher för Ligue 1-klubben Rennes den här säsongen i ligaspelet och två mål har kantspringarna lyckats med under hösten. Nu meddelar han också i en intervju med franska Telefoot att en övergång till Bayern München fortfarande är lockande, om nu den tyska storklubben hör av sig igen.
— Bayern intresserar mig. England och Tyskland har spektakulära ligor där anfallarna snabbt får ett erkännande, säger spelaren.

Fokus på klubblaget – inte EM

Han lugnar däremot samtidigt ner att EM 2016 skulle vara säsongens stora mål i nuläget, utan fokus ligger på att göra bra ifrån sig i klubblaget.
— Det europeiska mästerskapet är inte ett uppsatt mål för mig, jag är fortfarande ung. Mitt mål är att spela bra för min klubb. Om Didier Deschamps ringer mig skulle det vara fantastiskt, men att ta mig till EM är inte mitt mål.

I klubblaget är målet att, efter ett par säsonger av besvikelse, nu ta sig tillbaka till de högre placeringarna. Att sluta topp fem.
— Gruppen har utvecklats nyligen. Vi känner att vi den här säsongen har något extra. Mitt mål är att nästa säsong spela europeisk fotboll – med Rennes eller någon annanstans.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365