Uppgifter: Dimitri Payet fejkar skada för att slippa spel

Uppgifter: Dimitri Payet fejkar skada för att slippa spel

Anfallaren vägrar spela

West Hams Dimitri Payet har gått ut med en strejk och vägrar att spela för klubben, beredd att fejka en skada för att slippa spela, vilket tvingar tränare Slaven Bilic att se sig om efter en ersättare för stjärnan, med Swanseas Gylfi Sigurdsson som sin främsta prioritet.

West Ham-stjärnan Dimitri Payet har inte haft en otrolig höst i Londonklubben, trots en sådan fin kampanj i EM 2016 i Frankrike tidigare i somras, och uppges vilja lämna klubben. Franska Marseille skall ha kommit med ett bud på 20 miljoner pund på anfallaren, men West Ham är inte beredda att sälja sin stjärna och nekade budet, vilket upprörde Payet. Yttern har sedan dess gått på en strejk, och vägrar deltaga i helgens matchtrupp som skall möta Crystal Palace.

Nya uppgifter gör nu gällande att anfallaren även sagt att han kommer att fejka en skada, om han skulle tvingas att spela skriver den engelska tidningen The Mirror. Payet har sagt att han inte kommer att varken träna eller spela match, och skulle klubben tvinga honom att spela är han beredd att fejka en skada för att slippa. Klubben är dock ändå inte beredda att sälja honom och kommer göra allt för att behålla honom. Bilic ser sig ändå om efter en ersättare, och har ögonen på Swanseas Gylfi Sigurdsson som den ideale ersättaren, men även Chelseas Michy Batshuayi är på Bilic radar och tränaren kan vara beredd att komma med ett seriöst bud för anfallaren, som inte är prioriterad hos Londonrivalerna.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply