Raphaël Varane bekräftar – nobbade Manchester United

Raphaël Varane bekräftar - nobbade Manchester United

Bekräftar: Franske landslagsförsvararen nobbade Manchester United

Säger i en intervju med Canal Plus i Frankrike att man kontaktades av Jose Mourinho för en flytt till Old Trafford i somras.

Att Jose Mourinho gillar Raphaël Varane är inget som någon av parterna har stuckit under stol med sen de jobbade tillsammans i Real Madrid. Nu har portugisen istället tagit över Manchester United samtidigt som Varane fortfarande spelar i den spanska huvudstadsklubben och Mourinho försökte under sommarens transferfönster övertyga Varane om en flytt till United, något som försvararen bekräftar.

– Det var stort att få höra att en klubb som United var intresserade av mig. Mourinho är den som fick mig att komma till Real Madrid som är en stor klubb. Efter att jag visste var Madrid hade för planer var jag säker på att jag ville stanna här, säger han till franska Canal Plus och fortsätter:

– Jag har alltid kännt mig hemma och bra i Real Madrid. Jag kollade för fördelarna och nackdelarna med en flytt till United men efter att jag fått veta min roll i Madrid var jag säker på att jag ville stanna här, avslutar försvararen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply