bet365

Här kommer landslagen att bo i Frankrike inför EM 2016!

Rumänien – Västra Paris

Foto: www.olielo.com

Foto: www.olielo.com

Ett fantastiskt val av rumänerna, ett av de bästa val bland landslagen i EM 2016. Detta ligger väster om Paris i ett lugnt område. Som många andra landslag har Rumänien också valt att ha en golfbana i anslutning till spelarhotellet. Håller man hela golfbanan fri från media kommer detta sannerligen ge rumänerna lite sinnesro under EM 2016. Hotellet har ett fint och modernt gym men lamporna där är ”rörelsekänsliga” d.v.s. lamporna släcks om en sensor inte detekterar rörelse, något många tidigare kunder klagat på då lamporna ständigt släcks trots att man tränar på maskinerna. Ett annat klagomål på hotellet ska vara Wifi, en gäst beskrev det såhär:

”[…] men wifi var DET VÄRSTA. Anslutningen bröts ständigt och du var tvungen att starta om. Dessutom fungerade inte TV’n och telefonen när vi kom”

Annars är personalen något som sticker ut åt det positiva hållet. Få spelarhotell har fått måtta så mycket beröm för sin personal som rumänernas spelarhotell. Allt som allt ska detta vara ett bra hotellval men kanske inte riktigt lika bra som nordirländarnas. En rekommendation till rumänerna kan vara att ha med sig lite prylar som inte kräver internetanslutning.

Betyg på Tripadvisor: 4,5

Slovakien – Vichy

Foto: www.saphiresa.com

Foto: www.saphiresa.com

Vichy var en gång i tiden Vichyfrankrikes huvudstad, skapad av Nazityskland som en del i den tyska ockupationen av landet. Det var dock ingen slump att det var Vichy som blev huvudstad, redan innan andra världskriget var detta en välkänd turistort. Det är inte svårt att förstå varför den varit och förblivit en populär turistort med sin vackra arkitektur och floden L’allier rinner rakt igenom staden. Har finns massa att se och göra när man har tid över och Vichy är inte en jättestor stad vilket kan underlätta rörligheten. Hotellet är helt magnifikt med en gigantisk takterrass, stor inomhuspool och lyxig inredning. Dock behövs en del saker fräschas upp och en gäst skrev bland annat såhär:

”Detta hotell har passerat sina glansdagar för länge sedan. Hotellet är i stort behov av en större renovering”

Lite synd med den kritiken, hade annars kunnat nosa bland de bästa spelarhotell. Istället får det ses som ett bra hotellval utan att vara bland de bästa.

Betyg på Tripadvisor: 4

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply