Här kommer landslagen att bo i Frankrike inför EM 2016!

bet365

HOTELLEN3

EM 2016: Här kommer landslagen att bo

Under EM 2016 kommer 24 landslag bege sig till Frankrike för att kämpa om titeln Europeiska mästare. Men som i alla jobbresor behöver man ordna boende. Nu har 21 av de 24 EM deltagande nationerna presenterat boendet till mästerskapet. De har haft olika budgetar och önskemål vilket inneburit väldigt skilda val av hotell i Frankrike. Vissa har valt bättre än andra.

Hotellen lagen har valt

Var bor de olika landslagen i Frankrike inför EM? Som vanligt har hotellen handplockats noga av de olika landslagen. Efter oroligheterna i Paris har dock säkerhetsfrågor prioriterats högre än normalt. Vissa landslag kommer till och med stänga av vägar i närheten av valt hotell under mästerskapet. Frankrike, värdlandet för EM 2016 har en god infrastruktur som gjort att lagen inte behövt oroa sig för resväg till matcher, därför valde flertalet landslag boende redan innan lottning av grupper trots att de då inte visste var deras matcher skulle spelas.

Frankrike – Clairefontaine

Foto: www.franceinlondon.com

Foto: www.franceinlondon.com

Vi börjar med värdlandet för EM 2016. Området Clairefontaine är Frankrikes motsvarighet till Bosön. Det är på denna plats landslaget normalt håller i sina träningar. Platsen är belägen söder om Paris och här finns även en akademiverksamhet som drivs av Franska Fotbollsförbundet (FFF). På utsidan liknar boplatsen en gammal herrgård men på insidan är det som vilket toppmodernt hotell som helst. Dessutom är anläggningen utrustad med ett stort och toppmodernt gym. Dock är rummen något spartanskt inredda med enkelsängar, skrivbord, balkong och inte mycket mer. De spelare som är vana med mer bekvämliga hem kommer knappast bli imponerade.

Betyg på Tripadvisor: Inte tillgänglig

Island – Annecy

les-tresoms-lake-et-spa-resort-divers-6

Foto: www.lestresoms.com

Många blev överraskade när Island kvalade in sig till EM 2016 men nu är de klara och har presenterar sitt boende. Hotellet är högt beläget i samhället Annecy och har en vacker utsikt mot Annecysjön. Själva samhället Annecy ligger strax söder om den betydligt kändare staden Genéve. Hotellet är dock väldigt påminnande om vilket klassiskt billigt charterhotell som helst vilket inte förvånar då Islands landslag säkerligen haft en ansträngd budget. Det finns en inte alltför stor pool, några solstolar med parasoll, en poolbar och en finare restaurang. Det enda som sticker ut är tillgången till ett fullt utrustat spa, annars är det som vilket billigt charterhotell som helst.

Betyg på Tripadvisor: 3,5

Klicka ”Nästa” för att se de andra spelarhotellen

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply