Uppgifter: Swansea värvar Eder från Braga

Ny stjärna på väg till Premier League-klubben

Mycket talar för att vi kommer att få se Eder i Premier League nästa säsong. Nu säger rapporter att Swansea har fått ett bud värt fem miljoner pund på Eder accepterat av Braga.

Premier League-klubben Swansea har börjat sommaren aktivt på transfermarknaden, med två mycket intressanta nyförvärv på förhand. Dels genomförde de en värvning av anfallsstjärnan André Ayew, som närmast kommer från den franska Ligue 1-klubben Marseille. En värvning som genomfördes på fri transfer eftersom spelaren kommit överens med den franska storklubben om ett avsked.

Därtill har även den svenske landslagsmålvakten Kristoffer Nordfeldt fått äran att dra på sig Wales-klubbens matchtröja till nästa säsong. Nu talar mycket för att ytterligare ett känt namn ska vara på ingång.

Överens om Eders prislapp

Enligt Sky Sports rapporter ska nämligen den portugisiska klubben Bragas stjärna Eder vara på god väg att bli klar för Swansea. Deras rapporter hävdar nämligen att klubbarna nu ska vara överens om prislappen för 27-åringen, som beräknas ligga på fem miljoner pund. Denna värvning betyder samtidigt att klubbar som Southampton och Bournemouth får se sig besegrade i jakten på den portugisiske stjärnan.

Värvningen får ses som en permanent ersättare till den ivorianske landslagsmannen Wilfried Bony som lämnade klubben i januari i en övergång värd 25 miljoner pund, för spel med Manchester City. Nelson Oliviera värvades visserligen in av managern Garry Monk, men den lånetiden är nu förbi.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply