bet365

Uppgifter: PSG vill ha Jan Oblak i utbyte mot Javier Pastore

Uppgifter: PSG vill ha Jan Oblak i utbyte mot Javier Pastore

Den slovenske målvakten är hett eftertraktad

Atlético Madrids målvaktsstjärna Jan Oblak har länge varit hett eftertraktad ute på transfermarknaden, men Madrid-klubben håller hårt om sin toppmålvakt, dock är Paris Saint-Germain villiga att ge det ett försök och vill värva Oblak med Javier Pastore som bytesvara.

Atlético Madrid har för närvarande ett transferförbud som hindrar klubben från att värva nya spelare. De har fortfarande möjlighet att värva spelare, men de får inte lov att registreras för spel förens i januari, vilket innebär att de inte får lov att spela förens till vintern.

Däremot har de fortfarande möjlighet att sälja spelare, något som Paris Saint-Germain har stenkoll på. Den franska klubben uppges vara väldigt intresserade av att värva Atléticos stjärnmålvakt Jan Oblak. Den slovenske målvakten, som har vuxit upp till att bli en av Europas bästa målvakter, har väckt stort intresse hos PSG. Klubben är nu beredda att försöka komma fram till en deal med Atlético.

Enligt uppgifter från spanska AS skall Nasser Al-Khelaifi, PSG:s ägare, och Marcelo Simonian, agent till Javier Pastore, befinna sig i Madrid med intentionen att prata med Atlético och försöka komma fram till en affär. Idén sägs vara att erbjuda PSG-mittfältaren Pastore, tillsammans med en hel del pengar, för Oblaks signatur.

Men Atléticos transferförbud kan sätta käppar i hjulet, då Pastore inte skulle få lov att spela i klubben förens till vintern. Atlético gör allt i sin makt för att Oblak inte skall kunna lämna och enligt uppgifter förbereder de ett nytt kontrakt till målvakten med en utköpsklausul på 200 miljoner euro för att försäkra sig om att ingen kommer och värvar målvakten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply