Uppgifter: PSG värvar in Keylor Navas

Uppgifter: PSG värvar in Keylor Navas

Navas till Paris Saint-Germain?

Enligt spansk radio ska Real Madrid och Paris Saint-Germain vara nära ett utbyte av målvakter. En affär som sägs bli klar under helgen.

Efter att Thibaut Courtois anslutit till Real Madrid fick Keylor Navas sätta sig på bänken och fått allt mindre speltid samtidigt som belgaren tagit över startplatsen mellan stolparna, utan att övertyga. Det stod ganska snabbt klart att Navas inte skulle gå med på att vara andramålvakt hos Los Blancos och under det senaste året har costaricanen varit på jakt efter en ny klubb. Tidigare har det pratats om framför allt Arsenal och Manchester United om David De Gea skulle lämna The Red Devils men nu har ett nytt namn kommit upp. Det är Paris Saint-Germain som sägs vara detaljer från att hämta in burväktaren, något som spansk radio rapporterar.

Enligt radiostationen Cadena COPE ska Keylor Navas vara på gång att flytta till Parc des Princes samtidigt som Alphonse Areola går i motsatt riktning och blir andremålvakt på Estadio Santiago Bernabéu. Till en början ska det hela handla om en låneaffär för Areola samtidigt som PSG betalar 15 miljoner euro för att köpa loss Keylor Navas.

Affären förväntas bli klar under helgen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply