bet365

Uppgifter: Paris Saint-Germain värvar Pierre-Emerick Aubameyang

Uppgifter- Paris Saint-Germain värvar Pierre-Emerick Aubameyang

Uppges kosta runt 70 miljoner euro

Efter att ha förlorat Ligue 1-titeln till AS Monaco är Paris Saint-Germain fast beslutna att renovera i truppen och ta in nya och fräscha ansikten, med Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang först ut, anfallaren som nu ryktas lämna för 70 miljoner euro.

Borussia Dortmunds anfallsstjärna Pierre-Emerick Aubameyang har länge varit på väg bort från klubben om man skall tro ryktena. Dortmund, som igår sparkade tränare Thomas Tuchel efter oenigheter, har försökt att hålla kvar i sin toppanfallare så länge som det har gått. Dessvärre ser det ut som att Aubameyang kommer att lämna den tyska storklubben till sommaren. Anfallaren, som representerar sitt Gabon i landslagssammanhang, har länge uttryckt sin önskan om att spela för Real Madrid. En önskan som inte ser ut att gå i uppfyllelse i sommar åtminstone.

Istället är det franska Paris Saint-Germain som kopplas ihop med anfallaren och engelska medier som the Independent skriver att anfallaren är så gott som klar för klubben. PSG som efter att ha förlorat titelracet till AS Monaco nu håller på att genomgå en uppfräschning, där sportdirektören Patrick Kluivert redan har fått se sig ersatt av Antero Henrique och gamla spelare likt Thiago Silva kan bli sålda i sommar. Tränare Unai Emerys jobb ligger också risigt till.

Här uppges man se Aubameyang som en riktigt tung värvning som kan visa att den franska huvudstadsklubben menar allvar. PSG är beredda att betala 70 miljoner euro för Aubameyang, och erbjuder honom en sex miljoner euro bonus uppe på en lön på tio miljoner euro per år.

Under sin tid på Dortmunds lönelista har Aubameyang bidragit med 85 mål på 125 matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365