bet365

Uppgifter: Paris Saint-Germain förbereder monsterbud på Sanchez

Uppgifter: Paris Saint-Germain förbereder monsterbud på Sanchez

Chilenaren har ännu inget nytt kontrakt underskrivet

Alexis Sanchez har ännu inte skrivit under något nytt kontrakt med Arsenal, vilket har orsakat ryktesgångar att gå under hösten om att den chilenske anfallaren kan lämna klubben och Paris Saint-Germain, som länge varit intresserade, uppges nu kunna erbjuda 60 miljoner pund för anfallaren.

Arsenals anfallsstjärna Alexis Sanchez har länge varit eftertraktad av flera stora europeiska klubbar, men chilenaren har trivts i Londonklubben, där han har gjort bra ifrån sig. Men då nya kontraktsförhandlingar skulle inledas, då anfallaren enbart har 18 månader kvar på sitt nuvarande kontrakt, har förhandlingarna stoppats upp då anfallaren uppges kräva en lön på runt 300 000 pund i veckan, vilket är en fördubbling av hans nuvarande lön. Detta har öppnat för spekulationer om en eventuell flytt för Sanchez del, och efter Arsenals formdipp det senaste har ryktena enbart intensifierats.

Den engelska tidningen The Sun rapporterar nu om att Paris Saint-Germain, som under en tid varit intresserade av anfallaren, nu håller på att förbereda ett monsterbud på Sanchez på hela 60 miljoner pund. Även diverse kinesiska klubbar har ryktats vara intresserade av 28-åringen, och har kapital nog att kunna erbjuda Sanchez den lön han efterfrågar.

Paris Saint-Germain har redan gått ut hårt i vinterns transferfönster, då de värvade in de hete tyske mittfältaren Julian Draxler från Wolfsburg tidigare i januari för runt 38 miljoner pund.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply