Uppgifter: Manchester United siktar in sig på Meunier

Uppgifter: Manchester United siktar in sig på Meunier

Meunier till United?

Belgaren som inte finns med i planerna för Paris Saint-Germain kan komma att lämna i sommar. Manchester United ska vara en av de klubbar som är mest intresserade.

För ett par veckor sedan kom det fram att Thomas Meunier inte fanns med i planerna för Paris Saint-Germain den kommande säsongen. Flera klubbar kopplades då ihop med belgaren och nu skriver brittisk press att det kan bli en flytt för Manchester United för spelaren.

Det är The Independent som skriver att The Red Devils kan komma att få till en värvning av försvararen samtidigt som Meunier ska vara positiv till en flytt till de brittiska öarna inför nästkommande säsong.

I sommar kommer spelaren i fråga endast ha ett år kvar på sitt kontrakt och därmed kan 27-åringen lämna för en reducerad prislapp. Enligt Transfermarkt värderas han till 35 miljoner euro men det återstår att se hur mycket PSG kräver för att släppa Meunier.

Spelaren har tidigare gått ut och avslöjat att han är ett Manchester United-fan och att han gärna vill spela i Premier League.

SE ÄVEN: Manchester United lyssnar på bud på anfallsstjärnan

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply