Uppgifter: Juventus har monsterbud på Verratti redo

Uppgifter: Juventus har monsterbud på Verratti redo

Verratti stort fan som barn

Paris Saint-Germains viktige mittfältskugge Marco Verratti har under en tid ryktats vara på väg bort från den franska huvudstaden, och har hintat om att en flytt till italienarna Juventus är mycket möjlig, med de italienska mästarna som förbereder ett monsterbud på mittfältaren.

Marco Verrattis namn har cirkulerat en del och det har talats mycket om den lovande italienarens framtid. Verratti är ännu bara 24 år, och har redan spelat i Paris Saint-Germain ett antal år, och väldigt många klubbar är ivriga att värva honom. Verratti själv uppges vara lycklig i klubben just nu, men håller framtida flyttar mycket öppet. För tillfället sägs han dock trivas på PSG:s lönelista.

En av de klubbar som är mest benägna att värva mittfältaren är Juventus, som i somras inte lyckades med att finna en ersättare till Paul Pogba efter att han lämnade för Manchester United, och kan nu se den italienske centrale mittfältaren som en succévärvning. Verratti själv skall ha hintat om att Juventus är en av de få klubbar han skulle vilja gå till, om en flytt blir aktuell.

– Italien har en fantastisk liga. Två lag som Inter och Milan, eller Juventus, är kapabla att spendera, sade Verratti via Metro.

– Vi har sett det med Higuain. Juventus är ett av de fyra bästa lagen i världen. De har utvecklats en hel del. Om jag lämnar PSG i framtiden skulle jag inte ha några problem att gå till denna klubb, men idag är jag nöjd där jag är, avslutade Verratti.

 

Detta är goda nyheter för de italienska mästarna, som enligt uppgifter till Football Italia skall ha ett bud på hela 80 miljoner euro redo för italienaren. Det sägs dock att PSG kan komma att kräva 100 miljoner euro för att sälja sin mittfältskugge. Verratti skall även ha varit ett stort Juventus-fan som liten, vilket kan vara en stor dragfaktor för mittfältaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply