Uppgifter: Di Maria var detaljer från Barcelona

bet365
bet365

Uppgifter- Di Maria var detaljer från Barcelona

Barcelona var nära Di Maria-värvning

Enligt fransk press ska Ángel Di Maria varit nära en flytt till FC Barcelona under sommarens transferfönster. Det hela ska ha fallit på grund av prislappen.

Det svängde kring FC Barcelona under sommarens transferfönster. Man tappade Neymar till Paris Saint-Germain och värvade in Ousmane Dembélé från Borussia Dortmund, men efter det blev det inte mycket mer. Det pratades om värvningar av Phillippe CoutinhoPaulo Dybala och Marco Verratti men ingen av de skrev på för den spanska storklubben. En spelare som såg ut att vara väldigt att ansluta till Camp Nou var Ángel Di Maria, något som nu bekräftas av L’Equipe. Enligt den franska tidningen ska anfallaren varit nära en flytt till nordöstra Spanien men en mindre summa stod mellan för att de båda klubbarna skulle bli överens.

SE ÄVEN: Barcelona-stjärnornas löner – så mycket tjänar de!

Enligt L’Equipe ska det ha skilt 10 miljoner euro mellan Barcelonas bud och vad PSG krävde för att släppa Di Maria. Barcelona ska ha erbjudit 45 miljoner euro plus fem miljoner i bonus, detta samtidigt som den franska huvudstadsklubben ska ha begärt 60 miljoner för att släppa 29-åringen.

Uppgifter- Di Maria var detaljer från Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply