Uppgifter: Coutinho närmar sig spel i PSG till hösten

Uppgifter: Coutinho närmar sig spel i PSG till hösten

PSG närmar sig Coutinho

Den brasilianske storstjärnan har inte haft någon lyckad tid i FC Barcelona. Nu sägs han komma allt närmre en flytt till Paris Saint-Germain.

Philippe Coutinho har under det senaste ett och ett halvt året inte haft det lätt. Efter att ha lämnat Liverpool för spel i FC Barcelona har det inte gått speciellt bra för brassen som fått sitta på bänken en hel del till förmån för Ousmane Dembélé som tagit spelarens plats. Under de senaste månaderna har det pratats om att stjärnan kan vara på väg att lämna Camp Nou för spel på annat håll.

Nu skriver Paris United att spelaren ligger i förhandlingar om en flytt till Paris Saint-Germain. Enligt siten som ligger väldigt nära PSG ska en av spelarens agenter Kia Joorabchian ha haft möte med fransmännens sportchef Antero Henrique flertalet gånger för att diskutera en affär.

Sedan tidigare finns flertalet brassar i PSG,  NeymarThiago Silva och Marquinhos kommer att spela i klubben nästa säsong samtidigt som även Dani Alves kommer stanna om han förlänger sitt kontrakt som går ut i slutet av juni månad.

Något som dock är så gott som klart är att Coutinho har öppnat dörren för en flytt. Tidigare har det även rapporterats om intresse från både Chelsea och Manchester United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply