Uppgifter: Barcelona förbereder bud på Riyad Mahrez

Riyad Mahrez aktuell för Barcelona-flytt

Enligt spanska uppgifter förbereder Barcelona – aningen förvånande – ett bud på Leicester-stjärnan Riyad Mahrez.

Yttermittfältaren Riyad Mahrez har inlett årets Premier League-säsong på ett oerhört imponerande sätt, då han efter fyra spelade omgångar mäktat med hela fyra mål för sitt Leicester City. Mahrez intensiva målskytte har i samband med genomgående bra lagspel resulterat i att klubben just nu ligger på en tredjeplats i tabellen – men också att flertalet intressenter för hans tjänster tillkommit.

Flertalet intressenter – en solklar favorit

För i takt med att Mahrez stått för den ena bra prestationen efter den andra, har flera storklubbar runtom i Europa börjat visa sitt intresse för 24-åringens tjänster. Bland andra har Arsenal och en drös Ligue 1-klubbar visat sitt intresse sedan en tid tillbaka och nu verkar det som att konkurrensen späs på än mer, då ännu en storklubb träder fram som intressent. Enligt Mundo Deportivo uppges nämligen Barcelona – som efter försäljningen av Pedro tros behöva en ersättare – ha gett sig in i kampen om Mahrez signatur.

Tuff jakt väntar för intressenterna

Barcelonas närvaro tros nu förändra jakten på Mahrez signatur, samt också intensifiera den rejält. Många övriga intressenter lär få problem med att konkurrera med giganten på en seriös nivå, vilket gör att en flytt till Spanien och Barcelona framstår som mest trolig för det 24-årige stjärnskottet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply