Tiemoue Bakayoko är jagad i Premier League

Tiemoue Bakayoko är jagad i Premier League
bet365

Manchester United och Chelsea vill ha Monacos succéman

Tiemoue Bakayoko har varit en av AS Monacos absolut bästa spelare i år. Med sin oerhörda fysik och väldiga lungor har han varit så bra i Ligue 1 att både Manchester United och Chelsea blivit intresserade.

Monaco har verkligen imponerat denna säsongen. Man ligger tvåa i Ligue 1 med halva serien spelat, blott två poäng bakom överraskningslaget Nice. Det som imponerar mest är kanske inte tabellplaceringen utan det är den mäktiga offensiven. På 19 matcher i ligan har Monaco gjort makalösa 56 mål. Det säger en hel del eftersom Ligue 1 ofta är en målsnål liga.

En av nycklarna i Monacos spel har varit innermittfältaren Tiemoue Bakayoko. Den extremt löpstarka mittfältaren har varit en av få spelare som spelat nästan samtliga matcher i Ligue 1 och Champions League samtidigt som kvalitén inte har uteblivit. I januari ser det också ut att bli stort intresse för 22-åringen i England. Både Manchester United och Chelsea vill ha fransmannen.

Är fransk U21-landslagsman

Tiemoue Bakayoko kom till Monaco från Rennes 2014 men han är född, som så många andra franska stjärnor, i Paris förorter. Spelstilen är rätt lik Blaise Matuidi då Bakaoyoko är en box-till-box-mittfältare som utgår långt ned i banan, men gärna tar sig in i motståndarnas straffområde.

Dessa kvalitéer vill både Chelsea och Manchester United köpa menar The Sun. Tidningen säger att bägge klubbarna överväger att lägga bud på talangen i vinter.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply