Rooneys reaktion på nyförvärvet: “Vem?”

Wayne Rooney

Anthony Martial är på väg till Manchester United för en rapporterad möjlig summa på 760 miljoner kronor. På Old Trafford är fransmannen tänkt att konkurrera med Wayne Rooney, men Rooney själv verkar inte vara särskilt imponerad. – Han kom till mig och frågade vem Martial är, säger Morgan Schneiderlin enligt goal.com.

Manchester United ser ut att ha gjort klart med en riktig superaffär under de avslutande sista dagarna. Anthony Martial ser ut att vara på väg till Old Trafford i en affär som enligt franska uppgifter kan komma att uppgå till 760 miljoner kronor. Den unge anfallarens affär har redan bekräftats av hans före detta klubb Olympique Lyon, och nu tros det bara vara en presentation som återstår innan AS Monacos guldklimp är United-spelare.

“Vem är Martial?”

19-åringen ska i United först och främst ses som en avlastning till klubbens försteanfallare Wayne Rooney. I framtiden tros han även ses som en konkurrent till klubbens lagkapten. Den rutinerade Rooney verkar dock inte vara särskilt imponerad av “The Red Devils” nyförvärv. – Om jag ska vara ärlig så kom Wayne Rooney till mig i lördags och frågade vem Anthony Martial är, säger Morgan Schneiderlin enligt goal.com.

Berömmer nyförvärvet

Schneiderlin som, kanske tack vare sitt franska ursprung, har lite bättre koll på sin klubbs nyförvärv höll sedan inte in på berömmet när han skulle förklara för sin lagkapten vem Martial, som gjorde 11 Ligue 1-mål förra säsongen, är. – Jag sa till honom att han har en stor potential. Att han är en spelare med snabbhet och teknik. Lite som Thierry Henry, även om det främst är pressen som gör de jämförelserna.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply