Rennes klarade oavgjort mot PSG

Det var dags för svenskmöte i Ligue 1, Rennes mot Paris Saint-Germain. De båda svenskarna, Ola Toivonen och Zlatan Ibrahimovic, startade på varsinn anfallsposition i respektive lag.

PSG började bäst och ägde bollen i stort sett hela tiden. Stackars Rennes fick inte lov att känna på bollen.

Det farligaste läget vid ställningen 0-0 fick Zlatan i den 42:a minuten. En långboll från Marco Veratti nådde svensken, som drog till på ett och bollen tog i ribban.

Minuten senare gick det bättre för Paris-laget. Zoumana stannade kvar i straffområdet efter en hörna, och kunde hålla sig framme med foten när ett nytt inlägg kom.

Rennes kom ganska snabbt tillbaka i den andra halvleken. Både bollinnehavsmässigt och målmässigt. I den 56:e minuten kvitterade Abdoulaye Doucoure när han tofflade in bollen bakom PSG-keepern Salvatore Sirigu.

Fler mål än så blev det inte i matchen som alltså slutade 1-1.