bet365

PSG ser Kovacic som Verrattis ersättare

PSG ser Kovacic som Verrattis ersättare

Mateo Kovacic på PSGs önskelista

Enligt uppgifter i spansk press vill Paris Saint-Germain värva Mateo Kovacic som ersättare till Marco Verratti. Detta om italienaren lämnar för spel i Barcelona.

För var dag som går ser en flytt för Marco Verratti ut att bli klar. Italienaren ska ha tackat nej till en lönehöjning på 10 miljoner euro netto per säsong hos den franska huvudstadsklubben och det mesta tyder på att Verratti spelar i Barcelona nästa säsong. Barcelona har jagat spelaren under en längre tid och skulle en affär bli av har Paris Saint-Germain redan hittat en ersättare, nämligen Mateo Kovacic.

Det är den spanska siten OK Diario som kommer med uppgifterna om att PSG ska ha den kroatiske mittfältaren på sin önskelista och då Kovacic inte fått den speltid han önskat under den gångna säsongen på Estadio Santiago Bernabeú kan en övergång till Ligue 1 komma att bli av. Den före detta Inter-spelaren har haft en sekundär roll i Real Madrid sen ankomsten och har fått sitta på bänken till förmån för Casemiro som tagit en fast plats i startelvan. Kovacic stått för flera fina insatser när Casemiro inte varit tillgänglig men nu sägs han ha tröttnat på sin roll i laget.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids stjärnor

Paris Saint-Germain ska vara beredda att erbjuda 50 miljoner euro för att locka honom till Parc de Princes under sommaren.

Kovacic kontrakt med den spanska huvudstadsklubben sträcker sig till och med sommaren 2021 då han skrev på ett sexårskontrakt med klubben när han anslut sommaren 2015. Real Madrid betalade 31 miljoner euro för spelaren när han anslöt för två år sen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply