bet365

PSG-presidenten kommenterar Cristiano Ronaldo – och hyllar Zlatan Ibrahimovic

Nasser Al-Khelaifi berättar om Zlatan-planerna och Ronaldo-ryktet

Tidigare i veckan intervjuades Paris Saint-Germains president Nasser Al-Khelaifi av Le Figaro och 42-åringen kommenterade det senaste som ryktats kring den franska huvudstadsklubben.

Ett hett ämne under den senaste tiden har varit en övergång för Cristiano Ronaldo från Paris Saint-Germain till Real Madrid. Flera medier rapporterade om kontakter mellan klubbarna under en längre tid och det hela spädes på efter att lagen möttes på Parc des Princes i slutet av oktober. Efter matchen viskade Cristiano Ronaldo något i Laurent Blancs öra och i den mixade zonen hälsade portugisen väldigt vänskapligt på PSGs president, något som fick flera medier att börja spekulera ännu mer.

Nu kommenterar Nasser Al-Khelaifi själv ryktet om att man skulle försöka värva 30-åringen i sommar.

– Just nu tillhör Cristiano Ronaldo Real Madrid. Han har två och ett halvt år kvar på kontraktet. Min relation med president Florentino Perez är utmärkt och jag kan säga att vi inte har fört diskussioner om Ronaldo, säger Al Khelaifi till franska Le Figaro.

– Det är en självklart stor spelare, men det finns flera sådana i vårt lag. Ángel Di Maria är en av dem. Jag är riktigt nöjd med vår trupp.

”Diskuterar Zlatans framtid i februari”

Ett annat hett rykte är var Zlatan Ibrahimovic kommer att spela nästa säsong. Svensken har spelat i PSG sen 2012 men nu sägs det att han kan vara inne på sin sista säsong i Ligue 1-klubbenZlatans kontrakt går ut efter säsongen och kan efter årsskiftet förhandla fritt med andra klubbar.

– Vi kommer att diskutera hans framtid i februari och se vad han vill göra. Han vet att jag alltid kommer att stötta honom, säger Al Khelaifi och fortsätter:

– Han älskar Paris och PSG. Varje match gör honom lycklig, som om han är 16 år, och att han aldrig vill lämna planen visar hur motiverad han är över det här projektet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply