Uppgifter: Wijnaldum kan återvända till Premier League i vinter

Uppgifter: Wijnaldum kan återvända till Premier League i vinter

Georginio Wijnaldum har vid flera tillfällen uttryckt sin vilja att få mer speltid efter flytten till PSG. Nu sägs spelaren kunna återvända till Premier League där Newcastle United visar intresse.

Efter fem säsonger i Liverpool lämnade Georginio Wijnaldum, 31, klubben i somras när hans kontrakt löpte ut. Holländaren skrev då på för Paris Saint-Germain men det har inte blivit som spelaren hoppats på under tiden på Parc des Princes. För ett par månader sen skrev franska L’Equipe att spelaren var utfryst av flera av de sydamerikanska spelarna, något som försvårade konkurrenssituationen.

Nu kommer uppgifter om att Wijnaldum kan flytta från PSG redan i vinter, detta för att flytta tillbaka till de brittiska öarna och Newcastle United. Det är Teamtalk som skriver om att spelaren vill lämna efter snart ett halvår i klubben. Skulle en flytt till Newcastle bli av blir det i så fall en andra sejour som Wijnaldum spelar i klubben efter att ha spenderat en säsong på St James’ Park under 2015.

Denna säsong har det blivit tre mål och en assist på 20 matcher för Wijnaldum vars kontrakt med PSG sträcker sig till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Uppgifter: PL-klubbens representanter till Turin – vill värva Kulusevski

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply