Uppgifter: PSG leder i jakten på De Ligt

Uppgifter: PSG leder i jakten på De Ligt

De Ligt till PSG?

Spelaren som under en längre tid sett ut att vara klar för FC Barcelona sägs nu kunna skriva på för FC Barcelona. Det skriver brittisk press.

Det finns troligen inte en enda toppklubb i Europa som inte kopplats ihop med Matthijs de Ligt. Holländaren som igenom på riktigt denna säsong då han med sitt Ajax tog sig till semifinal i Champions League och endast var några sekunder från att nå finalen. Att de Ligt kommer att lämna Amsterdam är mer eller mindre garanterat men det är oklart vilken klubb det blir han kommer att spela för. Tidigare har det sagts vara mer eller mindre klart att FC Barcelona blir nästa klubbadress, men så är inte fallet nu enligt brittisk press.

Det är Sunday Express som skriver att Paris Saint-Germain kan komma att slå både Manchester United och FC Barcelona på fingrarna och värva mittbacken för en summa på 80 miljoner pund. Även spanska Diario SPORT skriver att fransmännen kan värva försvararen framför ögonen på de båda klubbarna. PSG sägs även erbjuda en mycket högre lön då man kan betala 13,3 miljoner pund i lön per säsong om de Ligt flyttar till Ligue 1.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester City på jakt efter Joao Cancelo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply