Uppgifter: PSG kan riva kontraktet med Sergio Ramos

Uppgifter: PSG kan riva kontraktet med Sergio Ramos

Sergio Ramos har inte debuterat i Paris Saint-Germain efter snart en halv säsong i klubben. Nu sägs fransmännen överväga att riva kontraktet med mittbacken.

I somras lämnade Sergio Ramos Real Madrid då klubben inte ville erbjuda mittbacken ett tillräckligt lukrativt kontrakt. Istället blev det Paris Saint-Germain som kontrakterade mittbacken kom överens om ett två år långt kontrakt. När spelaren flyttade till den franska huvudstadsklubben var han dock skadad och efter snart en halv säsong på Parc des Princes har Ramos ännu inte debuterat i sin nya klubb. Nu kommer uppgifter om att PSG ska se över möjligheten att riva kontraktet med spelaren.

Det är Le Parisien med goda källor inom PSG som skriver att ledningen inte ska vara nöjda med situationen och att man vill riva kontraktet med Ramos, innan han ens spelat för klubben.

I förra veckan gick klubbens sportchef, Leonardo, ut och kommenterade kritiken som riktats om lagets spel och några spelare i laget.

– Vi visste att Ramos hade ett problem när vi värvade honom, sa Leonardo då enligt MARCA.

Le Parisien skriver att klubbledningen, som tidigare hade förtroende för spelaren och hans återhämtning, nu är sargat. Att riva kontraktet är något man nu överväger och även om det inte är helt aktuellt i dagsläget börjar PSG erkänna att man gjort ett misstag med värvningen av spanjoren.

SE ÄVEN: Uppgifter: Klubben i långt gångna förhandlar med Theo Hernández

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply