Uppgifter: PSG intresserade av Cristiano Ronaldo

Uppgifter: PSG intresserade av Cristiano Ronaldo

Paris Saint-Germain förbereder ett liv utan Kylian Mbappé. Fransmännen har tidigare visat intresse för Lionel Messi. Nu sägs man sikta in sig på Cristiano Ronaldo om argentinaren skulle tacka nej.

Efter veckans Champions League-matcher står det klart att varken Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo kommer vinna turneringen denna säsong. De båda spelarna har ryktats kunna flytta under sommarens transferfönster och nu sägs Cristiano Ronaldo finnas på önskelistan hos Paris Saint-Germain.

Det är ingen hemlighet att Paris Saint-Germain är intresserade av Lionel Messi. En värvning av argentinaren kommer dock inte bli lätt. Nu sägs PSG sikta in sig på Cristiano Ronaldo om värvningen av Messi inte blir av. Det är den lokala tidningen Le Parisien som skriver om klubbens intresse för Cristiano Ronaldo, om Kylian Mbappé skulle lämna klubben i sommar.

”PSG kan inte stå stilla och titta på stjärnor som finns tillgängliga på transfermarknaden, utan att agera. PSG har förberett sig, vid en försäljning av Kylian Mbappé, för att försöka köpa loss Cristiano Ronaldo” skriver tidningen.

Cristiano Ronaldo har kontrakt med Juventus till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United kan släppa duon för Donnarumma

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply