Uppgifter: Paris Saint-Germain jagar Lucas Hernández

Uppgifter: Paris Saint-Germain jagar Lucas Hernández

Lucas Hernández har inte lyckats i Bayern München efter flytten från Atlético Madrid. Nu kan han lämna för spel i Paris Saint-Germain.

Bayern München värvade Lucas Hernández under sommaren 2019 då man betalade spelarens utköpsklausul på 80 miljoner euro. Skadeproblem har dock hållit fransmannen borta från spel samtidigt som supertalangen Alphonse Davis tagit över vänsterbacksplatsen från ‘Lucas. Nu kommer uppgifter om att spelaren kan lämna Allianz Arena, detta för en flytt till hemlandet och Ligue 1.

Enligt franska Foot Mercato ska Paris Saint-Germain föra konversationer med spelarens agent för att locka försvararen till Parc des Princes i sommar. PSG är ute efter att förstärka försvarslinjen då bland annat Thiago Silva inte kommer fortsätta i klubben och nu ser man Lucas Hernández som en av de spelare som kan ansluta i sommar.

Det är oklart hur mycket en affär skulle bli värd då Bayer München betalade 80 miljoner euro för spelaren så sent som för ett år sedan. Hans kontrakt med klubben sträcker sig till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Uppgifter: PSG förhandlar om Theo Hernández

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply