Uppgifter: Neymar ville betala delar av övergången från egen ficka

Uppgifter: Neymar ville betala delar av övergången från egen ficka

Neymar ville betala för att lämna PSG

Superstjärnan ska ha erbjudit sig att betala en större summa för att lämna Paris Saint-Germain och återvända till FC Barcelona.

Sommarens transfercirkus är över. Neymar stannar i Paris Saint-Germain trots att Barcelona ska ha rest till den franska huvudstaden flera gånger för att försöka få till en övergång. PSGs prislapp på brassen sades ligga på 170 miljoner euro men Barcelona försökta sänka summan så mycket som möjligt. Nu skriver Barcelonabaserad press att Neymar var beredd att betala en del av övergången för att återvända till Camp Nou.

Det är Mundo Deportivo som under tisdagsmorgonen skriver att Neymar ville betala 20 miljoner euro, drygt 200 miljoner kronor för att få lämna Parc des Princes för att återvända till La Liga där han tidigare spenderade fyra säsonger i FC Barcelona. Tillslut blev en övergång dock inte av och det återstår att se om superstjärnan lämnar till vintern eller om det blir ytterligare en säsong i PSG.

Enligt flera spanska tidningar ska Neymar ha berett sig för att istället flytta under sommaren 2020. Hans kontrakt med PSG sträcker sig till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: LISTA: Åtta saker du kan köpa med Neymars transfersumma

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply