Uppgifter: Neymar har bestämt sig för att stanna i PSG

Uppgifter: Neymar har bestämt sig för att stanna i PSG

Ingen Neymar till Barcelona

Enligt fransk press ska spelaren ha bestämt sig för att stanna på Parc des Princes under resten av säsongen.

FC Barcelona har varit på jakt efter att hämta tillbaka Neymar under de senaste månaderna. Spansk press menar att det är Leo Messi som begärt att brassen kommer tillbaka till klubben där han tidigare spenderat fyra säsong. PSG är dock inte lätta att förhandla med och det har pratats om att Barcelonas klubbledning aldrig varit övertygade om att hämta tillbaka superstjärnan, istället har man försökt förhandla för att göra Messi och de andra stöttepelarna i omklädningsrummet nöjda.

Neymar vill själv återvända till Camp Nou efter två år i Paris men nu ser det ut som att han stannar på Parc des Princes ytterligare en säsong. Det är fransk press som skriver att Barcelona inte erbjudit tillräckligt för att köpa loss brassen och enligt L’Equipe ska superstjärnan meddelat sin familj att han stannar i den franska huvudstadsklubben ytterligare en säsong.

Samma tidning skriver att 27-åringen ska ha erbjudit att betala 20 miljoner euro ur egen ficka för att en övergång skulle bli av. Så ser fallet dock inte ut att bli och brassen stannar alltså i Ligue 1 minst ett år till.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Neymar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply