Uppgifter: Edinson Cavani nobbar flytt till Juventus

Uppgifter: Edinson Cavani nobbar flytt till Juventus

Edinson Cavani är fortfarande klubblös efter att ha lämnat Paris Saint-Germain i juni månad. Nu sägs han ha nobbat en flytt till Juventus.

Edinson Cavani har varit klubblös under de två senaste månaderna. Detta efter att inte ha förlängt kontraktet med Paris Saint-Germain där han spelat sedan 2013. Flera klubbar har kopplats ihop med uruguayanen men ännu har en ny destination inte blivit klar. Benfica sades i förra veckan vara det lag som ligger närmast en värvning av 33-åringen men det höga lönekravet har gjort att affären ligger på is.

Dagarna efter att övergången till Benfica spruckit ska en ny klubb ha erbjudit anfallaren ett kontrakt. Enligt Sky Sport Italia ska Juventus ha erbjudit stjärnan ett kontrakt för att bilda anfallspar tillsammans med Cristiano Ronaldo i Turin. Cavani ska dock ha nobbat en flytt till Den Gamla Damen och står fortsatt utan något lag att spela i när de största ligorna drar igång om drygt två och en halv vecka. Anledningen ska vara att han vill visa lojalitet till Napoli där han han tidigare spenderade två säsonger.

SE ÄVEN: Uppgifter: James Rodríguez detaljer från spel i Everton

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply