PSG vill ge en miljard för Eriksen

PSG vill ge en miljard för Eriksen

Intresserade av dansken – det vill de betala

Paris Saint-German har under de senaste dagarna ryktats om att kunna köpa loss danske Christian Eriksen. Nu kommer också uppgifter om en eventuell prislapp.

Under de senaste månaderna är det framför allt Real Madrid och FC Barcelona som visat intresse för att värva Christian Eriksen. Den danske mittfältaren har växt ut till en ledarfigur i Tottenham Hotspur och nu är det ännu fler klubbar som ställer sig i kö för att försöka knyta till sig spelaren.

Enligt brittisk press ska förutom de två spanska klubbarna nu även Paris Saint-Germain ha lagt sig in i jakten för att köpa loss Christian Eriksen. Fransmannen har som plan att sälja någon av sina nuvarande mittfältare för att köpa loss 26-åringen för att inte bryta mot Financial Fair Play.

Kan kosta en miljard

LÄS MER: Utslag i Nordea Masters

Det verkar kunna bli en rätt så dyr historia för Paris-klubben. Men kanske ganska billig, med tanke på mittfältarens kvalitet, samt andra spelare som gått för ungefär samma summor. PSG ska, enligt bland annat Sky Sports, komma att betala 100 miljoner euro.

Det är oklart hur mycket Spurs är beredda att släppa spelaren för. Speciellt då han har kontrakt med klubben till och med sommaren 2020.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365